Ønsker deg en Herlig dag, med godt og tjenelig vær!!!

tirsdag 8. februar 2011

Kjøkken =)

Her er litt dill fra kjøkkenet vårt. Nærmer seg veldig ferdig, men mangler enda noen lister og lamper. Både i taket og på kjøkken innredningen. Lampene skal henge over kjøkken øya=)

Her er noen gamle kjøkken redskap fra et loppemarked og blonder fra tur til villnius i høst=)



Klokka har en bestefar på Rognes laga, kjøkken hånkle er og et gammelt hånkle fra samme familir, som eg er så heldig å ha fått. Tenk på alt det har fått med seg av historie opp igjenomm. Hylla var skeiv og mørk på loppemarked, men kaustikk soda er tingen. Zalo flaska er en gammel zalo flaske og norges glasset er kjekt til oppvask koster. Bollen på hylla fikk eg av en gammel mann på gamlehjem og raspa er loppemarked. Huset vårt er fullt av minner selv om me ikkje har budd her lengre enn et år. =)
Krydder urter er flott i vindus karmen! =) De grønne tekoppene fant eg i noen salgs kasser på dyrsku for noen år siden. Er veldig fornøgd med blandebatteriet da en kan slenge det rundt=) Kjempe koselig med vindu med kjøkkenvasken, men krever litt vindus vask eller møkkete briller=)
Her er hjørne løsningen eg kjempa mye for=) Er veldig fornøyd=) Mulig det blir en liten hylle inerst i hjørnet, men foreløpig er me lykkelige som det er =)

1 kommentar:

  1. Så flinke dikkån he vøre! Du æ så flink, Sigrid t å utnytte d meste du fær " kloa" i. Hi,hi,hi.....
    Kari Synnøve

    SvarSlett