Ønsker deg en Herlig dag, med godt og tjenelig vær!!!

tirsdag 9. februar 2010

Rapport fra søndag!


Dagen starta med kirke vandring i strålende sol. Flott gudstjeneste i Os kirke med tre barnedåper og levende nattverd! Herlig!


Så blei det ski tur! På Os i år kan en gå på ski overalt! Me hadde på oss skia et steinkast i frå heime og tusla innover! Strålende fornøgd! SÅ gikk det plutselig opp for Arne kpr me egentlig gikk! Rett og slett rett under motorveien=) Kosa oss! Mest med vegen i ryggen=)


Gjekk og innover i skogen etter Ulven vatnet, mot en liten fly plass, der modellflya fløy omtrent i hua våre=) Men her var det fullt av krefter, glede og ski fryd=)


Så var det bursdag! Hurra for Kamilla på søfteland! 17 år mandag og feires som seg hør og bør med stort selskap og amsse god mat søndag!

Joel er godt plasert på farmors fang=) Alle kosa seg!

2 kommentarer:

  1. Lurer litt på hvordan nattverd som ikke er levende fungerer:-) Ser ut til at dåkk har det bra - godt det
    Ruth Elsbet

    SvarSlett
  2. =) Hmmm, mente at det var musikk, folk kom og gikk heile tida, det var ikkje stadig ny" kom for alt er ferdi" men når su hadde fått ditt, gikk du og neste knela=) Det var egentlig veldig ok! Ønsker deg en flott dag!!!! =)Og du er helt politisk korrekt! Nattverd er alltid levende, stort og flott!!! =)

    SvarSlett