Ønsker deg en Herlig dag, med godt og tjenelig vær!!!

fredag 12. februar 2010

God HELG

Litt oppdatering er at husbonden trives godt i ny jobb. Spennende og utfordrende og masse nytt, men bruker faktisk ord som meningsfyllt og innteresant, om en kontor jobb.. =) Bra at han trives! Ellers er det siste innspurt i levering av oppgaven til videreutdanninga, det går og så det suser.. tida hvertfall=) Og hjemmet er ingen trygg hule da=) Kone mor maser.. Så derfor gjøres den utenfor husets fire vegger=)
I helga skal det være IMPULS for ungdom her i Os og me har sagt me skal være med i helse team i kveld. Godt å bidra for andre og.
Kjøkken er nesten ferdig planlagt, mange ganger... Vanskelig å få alt heilt til å stemme. Kanskje en kan si at hverken husmor eller hus har IKEA standar=) Men skal nok få det til til slutt.. =)

Ja da er det helg og med denne fantastiske amaryllisen vil eg sende varme ønsker utover det ganske land!! Den har hele 6 klokker og dette er blomst nr to, forrige hadde 4. Er kjøpt på rema for 40kr, kjørt over haukeli midtvinters og går forsåvidt for lut og kaldt vatn,men fytti kor Herren velsigner!!!!=) Det ønsker eg over kvar og ein av dokk og! !! GOD HELG!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar