Ønsker deg en Herlig dag, med godt og tjenelig vær!!!

tirsdag 1. mars 2011

Røde detaljer

Velkommen inn på Biblioteket, eller kontoret=) Og dets små detaljer=) Eg tilbringer en del tid her nå om dagen, da eg klipper og limer album.



Da dette rommet skulle innredes og velges farge på, var det eneste me visste at me skulle ha denne lampen der... Dermed måtte vegg og møbel fargene passe med rødt...
Det er egentlig det eneste rommet i huset med rødt, men det er kjekt med litt forandring. Eg er så brun til vanlig=)


Til jul ønska eg meg desse. De ble nok overaska de som kjøpte de... Forventa kaffe i røde kopper neste gang de kom, men dog, disse nytes oftere enn som så! Står så fint i vinduet! =)Blomstene fra sammen plantniger me fikk til jul! Resirkulering er virklig tingen!!!!!!!!!

Apropo resirkulering, denne er siste loppemarked funn, for et år siden! Skulle egentlig på loppemarked torsdag, men ser ut til at eg ofrer dette for et besøk! Tross at eg denne dagen hadde fått tillatelse til å gå, til å med av min mann!!!!!!!!!! Huttetu!
Dette er ikkje resirk, men handla i tyskland på motorsykkel tur for noen år siden. Kan knapt passe bedre=) Itilleg har vi røde gardiner, men de får du komme på besøk for å se=)

1 kommentar:

  1. Så fint dere har fått det på kontoret:)ELSKER koppene dine med blomster!!Ha en fin helg og bursdagfeiring i morgen!!Hipp Hipp HUrra:)
    klem fra Haugesundsjentene

    SvarSlett