Ønsker deg en Herlig dag, med godt og tjenelig vær!!!

onsdag 7. april 2010

Brøytemannskaper og andre forbipasserende=)

Ja da er me igang igjen. Malinga som endelig hadde begynt å gi plass for hudfarge er nå tilbake på plass=) Kommer snart flotte malingsbilder er bare en del som skal males først=)


Tenkte egentlig eg skulle skrive litt om media... igjen=) Ikke stol på det som står i avisa=) I såfall har Sigrid blitt brøytemannskap og Arne politi=) KOm til en bilulykke som bil nr en mandag over haukeli. Ganske spesiell opplevelse med kjede kollisjon inni tunnel, men det morsomste var når me las avisa etterpå.

4 innvolvertebiler, var egentlig 10, med 5 skada. Den gutten som ble sendt til Odda sykehus ifølge avisa ble egentlig sendt til vinje legevakt=) Politiet som liksom var på vei til skadestedet,satt fast med et annet oppdrag langt vekk og brannvesenet samla infoen til polititet. Det at redningsmannsakp tilkalla ambulanse og helikopter er og feil. det kom resurser fra alle kanter som ingen skjønte kor kom fra ihvertfall ikke hjelpemannskapet=)


En skulle være obs på svært lange køer, tror de lengste venta i 10-15 min.... De fleste slapp gjennom hvert 5min=)
Dessuten står det at brøytemannskapet dirrigerte traffikken stoppa såvidt å salta veien som forårsaka bilulykka og takka ikkje eingong oss iskalde tynnkledde forbipasserende som valgte å hjelpe våre med bilister.
Ingen nevnte heller de IDIOTENE som tror at alle som skla ha tissepause tar på seg gul vest og setter ut en par varselstrkanter...... Og du, varseltrekanter skal ikke kjøres over....Travelt vettu..

Den hyggelige trailer sjåføren som småprata og spanderte kaffe fortjenenr heder og ære!!!

Og liten påminnelse til alle bilister...... I kø kjører vi rolig,... og står en bil i veikanten,,,, SENK FARTEN!!!!!!!!!!!! =) Og alle journalister..... kilder.... kilder......

1 kommentar:

  1. hei! no har eg endelig komt til å lese bloggen dekas.. Koselig å sjå ka de holde på med.. Håpe de har hatt en koselig påske og har tatt deke tid til å gjera andre ting enn oppussing...

    hilsen hilde p

    SvarSlett