Ønsker deg en Herlig dag, med godt og tjenelig vær!!!

fredag 1. januar 2010

GODT NYTT ÅR!!!

Nyttårsaften med Fetter Jan Mikal og hans vakre kone Edel!
Julaften i kapteinsgata 15! Sviger mor og vår gode venn Ola =) Og oss..


Det viktigste med heile jula!!!!



Bestemor og tante pluss kjereste til onkel til høyre. Juleselskap i Haukedalen=)




Middag med familien Aanestad.



Julebakst av svigermor=) Kom å smak!!!





Utsikt på vei til Sauherad! Fantastisk med Telemarks julen!og naturen heile året egentlig=)






Juleselskap med familien Lia og alle dens forgreininger=) Herlig mat!!







Da er jula 2009 over og me har gått med begge beina inn i et nytt år!!! Fantastisk med en masse muligheter, gleder, utfordringer, arbeidsoppgaver, venner og familie! ME er så heldige som får ha et liv som me har, med alle dei opplevelsene, og folka med omgås!!! Gleder oss til å treffe hver og en av dere i mange ganger i året som kommer!!

Jula i år har vore veldig rolig for min del. Arne har tatt sin del av samfunnstjenesten og jobbet litt, men og han har sluppet greit ut av det=) Svigermor Sonja har vore på besøk fra lillejulaften og til 4juledag. Så hadde eg to dager aleine, før me har vore så heldig å fått besøk av fetter Jan Mikal og hans søte kone=) Me hadde en veldig rolig og lang nyttårsaften i går, som resulterer i at gjestene fortsatt sover=) Satt fortsatt med middagsbordet kl 12... =) Hus vertene har spist en rødskive og nyter nå dagen i fulle drag. Deilig med JULEFRED=)
Vil med dette benytte anledningen til å ønske alle et Fantastisk, spennende, innholdsrikt, morsomt, utfordrende, godt, gledelig, Velsigna Nytt År!!!!!

3 kommentarer:

  1. kjære sigrid og arne. ønsker dere et riktig godt nytt år.ser og hører dere har hatt en fin jul.mange klemmer fra yli svingen.

    SvarSlett
  2. Takk for det!!! Snakkes snart!!! =)

    SvarSlett
  3. Godt nytt år!!!!!! God klem Ragnhild

    SvarSlett